<--!0066cc 2763ff-->
INDKØBSKURV (0 varer )
logo
//baggrundsbillede
baggrundsbillede
// navigator bar
Campogialli Chardonnay IGT 2012
Billede af vin
Fra gården La Traiana, har vi fundet denne dejlige hvidvin. La Traiana ligger i den meget lille bjergby Traiana, i hjertet af Toscana mellem Firenze og Arezzo.

Navnet Campogialli er navnet på marken, hvor planterne blev plantet i 1990. Vinen er lavet på 100% Chardonnay.

Druerne bliver høstet sidst i august og først i september. De høstes i de tidlige morgentimer før solen for alvor får fat. For at opnå den bedste balance mellem syre, sukker og aroma, blandes druerne sammen, så det svarer til cirka 2/3 fra den øverste del af marken, og 1/3 fra den nederste del.

Efter druerne er blevet nøjsomt udvalgt, bliver de lagt under tøris, i rustfri ståltanke, i cirka 24 timer. Vinen ligger på egetræsfad i cirka 6 måneder, herefter bliver vinen lagt i små tønder i yderligere cirka 6 måneder. Til sidst ligger vinen mindst 3 måneder i flasken, før den bliver sat til salg.

Vinen har en intens gylden-gul farve, og fine noter af honning, mandler, smør og hazzelnødder. Smagen er utrolig frugtrig og behagelig.
På gården anbefaler man, at drikke vinen til lam - hvilket vi også sagtens kan anbefale! Dette er en hvidvin med krop og struktur, som vi sjældent ser.

Alkoholprocent: 13,5%

Serveringstemperatur: 12-14°C
DKK 145,00
Antal stk.
Vin-Expressen, Fyrrevang 28, 2640 Fløng, Hedehusene, info@vin-expressen.dkFollow us